Taulujen myynti

Näyttelyn taulut ovat myytävinä ja niitä voi varata ostettavaksi paikan päällä Tuomiokirkossa näyttelyvalvojalta. Tauluja myy Enonkosken luostariyhteisö. Taulujen myyntikuvasto on saatavilla tulostettuna näyttelyvalvojalta tai pdf-tiedostona tästä:

Taulujen varaaminen, maksaminen ja noutaminen

Näyttelyvalvojalta saa varauslomakkeen, jonka täytettyään ostaja sitoutuu ostamaan teoksen. Myyjä sitoutuu olemaan myymättä varattuja tauluja muille näyttelyn aikana.

Varauksen perusteella varaajalle lähetetään lasku työstä (alv 0%) sähköpostiosoitteeseen. Ostetut taulut ovat noudettavissa ensi sijassa näyttelyn päätyttyä Tuomiokirkosta su 11.4. klo 16–16.30 tai erikseen sovittavana aikana. Töiden luovuttamisen edellytyksenä on pankkiin kirjautunut maksusuoritus.

Tauluja myy Enonkosken luostariyhteisö, jonka toiminnan tukemiseksi myydyistä tauluista menee provisio.

Tiedustelut:

Näyttelyyn, noutoihin ja varauksiin liittyvissä kysymyksissä Teitä palvelee:  

   Salla Tyrväinen, salla.tyrvainen@evl.fi tai 040-4848 320 

Laskutukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa Teitä palvelee:

   Pellervo Kokkonen, pellervo@luostariyhteiso.fi tai p. 050 499 9452

Ostamalla taulun tuet Enonkosken luostariyhteisön toimintaa

Enonkosken luostariyhteisö toimii, jotta ihmisillä olisi elämässään tilaa hiljaisuudelle ja rukoukselle. Luostari kauniilla Ihamanniemen kylällä tarjoaa vetäytymisen paikan. Lisäksi luostariyhteisö elää verkossa rukousyhteisönä.

Luostariyhteisön on tarkoitus olla levon ja uudistumisen paikka. Luostarissa järjestetään mm. hiljaisuuden retriittejä, joissa voi asettua kuuntelemaan omaa sisintään ja hiljaisuudessa puhuvaa Jumalaa.

Luostarin kappelissa vietetään päivittäisiä rukoushetkiä ja aika ajoin messuja. Kappelin alttaritaulu ”Ristin juurella” tuo mieleen Jeesuksen sanat:

”Tulkaa te yksinäisyyteen,

autioon paikkaan,

ja levähtäkää vähän.”